Opblaasbaar Irish Pub 10x6m

1 dag  350,00
incl. BTW
1 dag 289,26
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Opblaasbaar Irish Pub huren – Opblaasbare tenten verhuur Groene Hart

Waan je tijdelijk in het mooie Ierland in deze opblaasbare Irish Pub (6x10m). De zwart, wit en geel kleuren geven de opblaasbare pub zowel een stoere als ook een gemoedelijke uitstraling. De opblaasbare feesttent biedt plaats voor 50-70 mensen (afhankelijk van de verdere inrichting van de Irish pub). Deze tent is binnen een mum van tijd volledig opgeblazen met met de twee blowers die zijn inbegrepen in de huurprijs. Deze opblaasbare Ierse pub is naast een echte sfeermaker ook nog zeer praktisch: deze feesttent is namelijk geschikt voor gebruik bij slecht weer (maar niet bij storm).

Specificaties opblaasbare Irish Pub

  • Afmeting: 6x10m, hoogte 6m
  • Geschikt voor 50-70 personen
  • 2 blowers meegeleverd
  • Afsluitbaar

U kunt de Irish Pub door ons laten op- en afbouwen voor €100,-. Let op transportkosten zitten hier nog niet bij, deze moeten later bij je bestelling worden meeberekend.

Let op!

  • Bij veel wind en storm kan de tent niet gebruikt worden.
  • GEEN heaters in de tent.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.

Extra Productopties

75,00

incl. BTW

61,98

excl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen