Heaters

Alle heaters

Elektrische heater

Elektrische heater

1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Hang heater huren

Hang heater

1 dag
20,00
incl. BTW
1 dag
16,53
excl. BTW
Gasfles 5kg

Gasfles 5kg

1 dag
30,00
incl. BTW
1 dag
24,79
excl. BTW
Patioheater

Patioheater

1 dag
35,00
incl. BTW
1 dag
28,93
excl. BTW
Lounge Heater

Lounge Heater

Een ideale terrasverwarmer voor op zit en stahoogte. Prima te plaatsen bij een loungeset of tuintafel.
1 dag
35,00
incl. BTW
1 dag
28,93
excl. BTW

Heater huren in Gouda – Partytentverhuur Groene Hart

Ben je op zoek naar een heater van goede kwaliteit die je gasten lekker warm houdt tijdens een feest of evenement? Dan ben je bij ons van Partytentverhuur Den Bosch aan het juiste adres. Op deze pagina staan alle mogelijkheden van heaters die bij ons te huur zijn. Zo heb je keuze uit diverse verschillende heaters die passen bij meerdere gelegenheden. Comfortabel en warm blijven doe je met onze heaters. Of je nu een grote of kleine partytent huurt, voor elk formaat hebben wij een geschikte formaat heater.

Mogelijkheden heaters

Kies uit een van de volgende producten:

Ideaal om in te zetten voor wanneer je een feest of evenement organiseert dat tot in de late uren doorgaat. Op deze manier houd je je gasten lekker warm. Vergeet ook niet te kijken bij onze geluidsinstallatie.

Waarom een heater huren bij ons

De redenen om bij ons een heater te huren:

  • Verschillende keuzes.
  • Mogelijkheid bezorging.
  • Snelle en klantvriendelijke service.
  • Gegarandeerde top kwaliteit.

Vragen over heaters

Het huren van heaters doe je bij Partytentverhuur Groene Hart. Heb je vragen over een van onze heaters of een van onze andere producten? Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.