Stoelen

Alle stoelen

Klapstoel

Reguliere klapstoel

1 dag
1,50
incl. BTW
1 dag
1,24
excl. BTW
Gestofeerde klapstoel

Gestoffeerde klapstoel

1 dag
3,00
incl. BTW
1 dag
2,48
excl. BTW
Wedding chair

Wedding Chair

1 dag
4,50
incl. BTW
1 dag
3,72
excl. BTW
Congresstoel

Congresstoel

1 dag
4,50
incl. BTW
1 dag
3,72
excl. BTW
Moderne Barkruk

Moderne Barkruk

1 dag
5,00
incl. BTW
1 dag
4,13
excl. BTW

Stoelen huren in Gouda – Partytentverhuur Groene Hart

Ben je op zoek naar praktische stoelen en/of heb je niet genoeg stoelen om iedere gast een plek te geven om te zitten? Geen zorgen, bij ons van Partytentverhuur Groene Hart ben je aan het juiste adres. Dankzij ons brede assortiment aan stoelen is er genoeg keuze om uit te kiezen. Zo bepaal je welke soort stoelen het best aansluiten op het soort feest of evenement dat je organiseert. Of je er nu maar 10 wil huren of 100, bij ons heb je de mogelijkheid om er zoveel mogelijk te huren als je wil en dit ook nog eens tegen een scherpe prijs. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website.

Diverse mogelijkheden stoelen

Kies uit een van de volgende producten:

Ideaal om in te zetten voor wanneer je op een feest of evenement drankjes en hapjes serveert of een speech houdt.

Waarom klapstoelen huren bij ons

De redenen waarom je bij ons klapstoelen huurt is omdat wij garant staan voor een goede kwaliteit, snelle en klantvriendelijke service. Je huurt de klapstoelen standaard voor drie dagen. De eerste dag om ze op te halen, de tweede voor gebruik en de derde dag breng je ze terug. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om de klapstoelen voor een langere periode te huren.

Vragen over stoelen

Het huren van stoelen doe je bij Partytentverhuur Groene Hart. Heb je vragen over een van onze stoelen of een van onze andere producten? Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.