Easy-up tenten

https://partytentverhuur-groenehart.nl/contact

Alle easy-up tenten

Easy up tent 3x3 meter zwart

Easy up tent 3x3 meter zwart

Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0x 3,2m
Aantal gebruikers
15
1 dag
50,00
incl. BTW
1 dag
41,32
excl. BTW
Easy up tent 3x4,5 meter zwart

Easy up tent 3x4,5 meter zwart

Afmetingen DxBxH
3,0 x 4,5x 3,2m
Aantal gebruikers
25
1 dag
65,00
incl. BTW
1 dag
53,72
excl. BTW
Easy up tent 3x6m

Easy up tent 3x6 meter zwart

Afmetingen DxBxH
3,0 x 6,0x 3,2m
Aantal gebruikers
30
1 dag
80,00
incl. BTW
1 dag
66,12
excl. BTW

Easy up tent huren in Gouda – Partytentverhuur Groene Hart

Heb je geen zin om uren bezig te zijn met het opzetten van een partytent? Ga dan voor het huren van een Easy up tent. Deze tent is erg praktisch doordat hij zo gemakkelijk is op te zetten. Dit is waarschijnlijk al deels af te leiden van de naam van de tent, maar goed om voor de zekerheid te weten. De Easy up tent is namelijk binnen een half uur opgezet, want je hoeft hem als het ware alleen maar uit te klappen. Je hebt bij ons de keuze uit 3 Easy up tenten die verschillen in vorm en formaat, je bekijkt ze hierboven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een tentvloer toe te voegen aan de tent. Onze partytenten huur je standaard voor 3 dagen. De eerste dag haal je de tent op, de tweede dag is voor gebruik en de derde dag breng je hem terug. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om de Easy up tent voor een langere periode te huren. Ook worden er bij de Easy up partytenten een brandveiligheidscertificaat meegeleverd.

De Easy up tenten zijn ideaal om te gebruiken als bijvoorbeeld onderdak voor een bar of buffet. Niet te missen als stand voor op een beurs.

Gaan voor gemak met Partytentverhuur Groene Hart

Wij, van Partytentverhuur Groene Hart hebben alles in huis voor een succesvol feest. Daarnaast gaan we ook voor het gemak, want het is natuurlijk super handig dat je alles via één kanaal hebt. Van het huren van tafels tot het huren van stoelen. Alles is mogelijk! Op onze website bekijk je al onze mogelijkheden, genoeg om uit te kiezen!

Vragen over Easy up tenten

Het huren van een Easy up tent doe je bij Partytentverhuur Groene Hart. Heb je vragen over een van onze Easy up tenten of een van onze andere producten? Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.