Podia

Alle podia

Een podiumdeel

Podiumdeel

Afmetingen DxBxH
0,75 x 1,50m
1 dag
15,00
incl. BTW
1 dag
12,40
excl. BTW
Podium 150x75x60 cm

Podium 150x75x60 cm

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Podium 150x75x80 cm

Podium 150x75x80 cm

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW

Podium huren in Gouda – Partytentverhuur Groene Hart

Ben je op zoek naar een geschikt podium voor het feest of evenement? Dan ben je bij Partytentverhuur Groenehart op de juiste plek! Wij hebben diverse podia voor je beschikbaar in verschillende formaten. Zo heb je genoeg keuze uit diverse verschillende mogelijkheden die aansluiten bij het soort feest of evenement dat georganiseerd wordt.

Bijbehorende accessoires

Naast het huren van podia, is het ook mogelijk om de omgeving naar eigen wens volledig in te richten. Ook voor de inrichting van een partytent kan je bij ons terecht. Dat betekent dat alles om jouw feest of evenement compleet te maken, onder één dak te vinden is! Benieuwd naar ons gehele assortiment? Bezoek onze website van Partytentverhuur Groene hart.

Vragen over podia

Het huren van podia doe je bij Partytentverhuur Groenehart. Heb je vragen over een van onze podia of een van onze andere producten? Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.