Vloeren en Lopers

Alle vloeren en lopers

Rode loper

Rode Loper

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Afzet paaltjes met koord

Afzet paaltjes met koord

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW

Tentvloer huren in Gouda – Partytentverhuur Groene Hart

Ben je op zoek naar een tentvloer van goede kwaliteit voor een feest of evenement in een partytent? Dan ben je bij ons van Partytentverhuur Den Bosch aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit een kunst stof tentvloer die je zelf kunt leggen, maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om de tentvloer door ons te laten leggen. Of je nu maar 10 vierkante meter aan tentvloer nodig hebt of 1000 vierkante meter, bij ons is alles mogelijk.

Waarom bij ons een tentvloer huren

De redenen waarom je bij ons een tentvloer huurt:

  • Tentvloer van top kwaliteit
  • Snelle en klantvriendelijke service
  • Scherpe prijzen
  • Wij komen onze afspraken na
  • Tentvloer laten leggen mogelijk

Vragen over tentvloeren

Het huren van tentvloeren doe je bij Partytentverhuur Groene Hart. Heb je vragen over onze vloeren of een van onze andere producten? Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.