Vloeren en Lopers

Alle vloeren en lopers

Rode loper

Rode Loper

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Afzet paaltjes met koord

Afzet paaltjes met koord

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW

Tentvloer huren –Tentvloeren verhuur Groene Hart

Ben je op zoek naar een tentvloer van goede kwaliteit voor een feest of evenement in een partytent? Dan ben je bij ons van Partytentverhuur Den Bosch aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit een kunst stof tentvloer die je zelf kunt leggen, maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om de tentvloer door ons te laten leggen. Of je nu maar 10 vierkante meter aan tentvloer nodig hebt of 1000 vierkante meter, bij ons is alles mogelijk.

Waarom bij ons een tentvloer huren

De redenen waarom je bij ons een tentvloer huurt:

  • Tentvloer van top kwaliteit
  • Snelle en klantvriendelijke service
  • Scherpe prijzen
  • Wij komen onze afspraken na
  • Tentvloer laten leggen mogelijk

Vragen over tentvloeren

Het huren van tentvloeren doe je bij Partytentverhuur Groene Hart. Heb je vragen over onze vloeren of een van onze andere producten? Wij zijn te bereiken via de telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Koorden en lopers huren – Koorden en lopers verhuur Groene Hart

Als je op zoek bent naar koorden en lopers van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, ben je bij ons aan het juiste adres! Onze koorden en lopers zijn ideaal in te zetten voor bijvoorbeeld een bedrijfsopening waar je een feestelijke ingang wil maken of een ander groot feest waar afzetpaaltjes met koord goed van pas kunnen komen. Afhankelijk van het soort feest of evenement dat je organiseert, bepaal je natuurlijk wat je nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website. Je huurt onze lopers en koorden voor een standaardperiode van drie dagen, mocht je ze voor een langere periode willen huren is dit in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Partytentverhuur Groene  Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.