Opblaasbare figuren huren

 

Alle opblaasbare figuren huren

Opblaasbare Abraham 3m

Opblaasbare Abraham 3m

1 dag
35,00
incl. BTW
1 dag
28,93
excl. BTW
Opblaasbaar figuur Sarah 3m

Opblaasbare Sarah 3m

1 dag
35,00
incl. BTW
1 dag
28,93
excl. BTW
Opblaasbaar figuur baby 3 meter

Opblaasbare Baby 3m

1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Opblaasbare figuren huren in Gouda - Partytentverhuur Groene Hart

Maak jouw feest of evenement extra opvallend en feestelijk door opblaasbare figuren te huren bij Partytentverhuur Groene Hart! Onze collectie opblaasbare figuren voegt een speels en uniek element toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, bruiloft of ander festijn.

Onze opblaasbare figuren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes, waardoor je de perfecte keuze kunt maken die past bij het thema en de sfeer van jouw evenement. Of je nu kiest voor kleurrijke opblaasbare dieren, opvallende cijfers, of andere leuke figuren, ze zullen zeker de aandacht trekken en een lach op het gezicht van jouw gasten toveren. Bekijk ook onze partytenten en meubilair om jouw evenement een extra touch te geven. 

Voeg een dosis plezier en originaliteit toe aan jouw feest of evenement door opblaasbare figuren te huren bij Partytentverhuur Groene Hart. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw speciale gelegenheid nog memorabeler kunnen maken.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.