Stretchtent

 

Alle stretchtent

Een flextent van 8 bij 6 meter

Stretchtent 7,5x5 meter

Afmetingen DxBxH
5,0 x 7,5m
Aantal gebruikers
40
1 dag
850,00
incl. BTW
1 dag
702,48
excl. BTW
Een flextent 12x10 meter

Stretchtent 10x7,5 meter

Afmetingen DxBxH
7,5 x 10m
Aantal gebruikers
65
1 dag
1.350,00
incl. BTW
1 dag
1.115,70
excl. BTW

Stretchtent huren in Gouda - Partytentverhuur Groene Hart

Onze stretchtentenn, ook wel bekend als flextenten, zijn de meest unieke tenten in ons assortiment. Deze beige tentdoeken worden met houten palen vastgemaakt en dankzij het puntige dak creëren ze een fantastische sfeer. De kleinste afmeting in ons assortiment is de 7,5x5 stretchtent. Een groot voordeel van deze tenten is dat ze vrij eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Wij leveren onze stretchtent inclusief brandcertificaat.

Maak jouw tentfeest compleet met mooie verlichting en vergeet ook zeker niet de stoelen en tafels, zodat jouw gasten comfortabel kunnen zitten en praten. Verwacht je een koele dag of avond? Dan is een heater de perfecte oplossing!

Ben je opzoek naar meer informatie over deze stretchtenten van Partytentverhuur Groene Hart, neem dan gerust contact met ons op.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.