Pagodetenten huren

Alle pagodetenten huren

Pagodetent 4x4 meter

Pagodetent 4x4 meter

Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0x 3,3m
Aantal gebruikers
25
1 dag
150,00
incl. BTW
1 dag
123,97
excl. BTW

Pagodetenten Huren in Gouda – Partytentverhuur Groene hart 

Bekijk op deze pagina alle Pagodetenten van Partytentverhuur Groene Hart. Het grootste voordeel aan dit soort tent is dat deze brandveilig is met als bewijs een certificaat. Daarnaast hebben ze ook een luxe uitstraling ten opzichte van de “standaard” partytenten. Hieronder zie je welke formaten wij tot onze beschikking hebben om te huren. Pagodetenten zijn ideaal voor wanneer je een klein feest geeft. Kies uit de volgende mogelijkheden:

Je huurt de Pagodetenten standaard voor drie dagen, maar als je ze voor een langere periode wil huren is dat natuurlijk ook mogelijk. Selecteer welke je wil hebben en bestel eenvoudig online via onze website. Naast de verhuur van Pagodetenten, verhuren wij ook andere soorten partytenten. Vergeet ook niet te kijken bij onze heaters.

Optionele mogelijkheden

Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om de Pagodetent door ons te laten op en afbouwen zodat je zelf meer tijd hebt om je op andere belangrijke zaken te focussen. Daarnaast bezitten wij ook over een assortiment aan tentvloeren die je als ondergrond voor de tent goed kan gebruiken.

Vragen over Pagodetenten

Heb je vragen over onze Pagodetenten of een van onze andere producten? Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op en een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.