Feest onvergetelijk maken

dinsdag 11 april 2023

Wil jij je feest onvergetelijk maken?

Nu we allemaal in quarantaine zitten wegens het coronavirus, is het leven een beetje saai. Zodra dit voorbij is wil je natuurlijk al de gemiste feestjes inhalen! Je wilt dat het spectaculair feest wordt en er niks op je feestje mist. Wij van partytentverhuur Groene Hart kunnen je daarbij helpen en geven je wat inspiratie voor een onvergetelijk feest.

Partytent huren

Allereerst wil je er natuurlijk voor zorgen dat je al je gasten kunt ontvangen. Misschien is je woonkamer daar te klein voor en kan je beter ook nog een partytent in de tuin zetten. Afhankelijk van de grote van je tuin, hebben wij verschillende partytenten die elke tuin past.

Feestverlichting

Om je huis en partytent echt in de sfeer te krijgen is feestverlichting cruciaal. Hierdoor ziet het er niet alleen gezellig uit maar heeft het ook een praktische werking, het geeft namelijk licht als het donker wordt. Naast de verlichting kan je ook denken aan een rookmachine om te zorgen voor dat special effect bij de gasten. En niet te vergeten is natuurlijk muziek, hiervoor is het belangrijk dat je een goede muziekinstallatie hebt, en als je deze bij ons huurt krijg je er ook nog een microfoon bij zodat jij voor al je gasten een praatje of wellicht wel een liedje kan zingen.

Slush puppy

Aangezien je feestje nog even moet duren, en het straks weer lekkerder weer wordt. Is het fijn om je gasten een verkoelde versnapering te geven. Een slush puppy machine huren is dan de ideale oplossing daarvoor. Je kunt er 2 smaken in doen en wordt geleverd met bekertjes en rietjes. Het staat niet alleen leuk, maar zorgt ook voor wat verkoeling tussen al dat dansen door.

 

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht