Partytentverhuur Bergambacht - Partytent huren Bergambacht

Partytentverhuur Bergambacht - Partytent huren Bergambacht


Bergambacht telt meer dan 7.100 inwoners die ook wel van een feestje houden. Heeft u binnenkort een verjaardag, een bruiloft of een tuinfeestje te vieren, maar bent u nog opzoek naar een partytent? Dan bent u bij Partytentverhuur Groene Hart aan het juiste adres! Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook verschillende soorten partymaterialen die bij elk feest of evenement van pas kunnen komen. Versier de partytent met decoratie, hang feestverlichting op, zet statafels neer en zorg voor lekkere hapjes en drankjes.

Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Bekijk hier een deel van ons assortiment:


Partytenten huren

Easy-Up Tenten huren

Opblaasbare tenten hurenOphaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-HollandAlleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.