Partytentverhuur Gouda - Partytent huren Gouda

Partytentverhuur Gouda - Partytent huren GoudaDe stad Gouda heeft zo’n 74.000 inwoners en is staat bekend om de Goudse kaas. Elk jaar is er in de zomer een kaasmarkt in Gouda te bezoeken. Ook vind er jaarlijkse een Kaarsjesavond plaats. Bent u een organisator van een evenement of wilt u een feest vieren in uw achtertuin, maar heeft u nog geen partytent gevonden? Dan bent u bij Partytentverhuur Groene Hart aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook partymaterialen die u kunt gebruiken voor de aankleding van de partytent en/of locatie. Denk aan statafels, verlichting, koelingen en nog veel meer!


Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Een greep uit ons assortiment:  


Opblaasbare tenten huren

Event tenten hurenOphaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.