Partytentverhuur IJsselstein - Partytent huren IJsselstein

Partytentverhuur IJsselstein - Partytent huren IJsselsteinAls inwoner van IJsselstein heeft u vast af en toe iets te vieren. Viert u uw feest in de achtertuin of op een andere locatie, maar heeft u nog niet de perfecte partytent gevonden? Stop dan maar met zoeken, want wij van Partytentverhuur Groene Hart hebben een breed assortiment aan partytenten. Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten dus er zal altijd een partytent geschikt zijn voor uw feest of evenement. Om de partytent en/of locatie feestelijk aan te kleden kunt u bij ons ook terecht voor partymaterialen, zoals partytafels, feestverlichting, heaters, keukenapparatuur en nog veel meer!


Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Een greepje uit ons assortiment:
Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.