Partytentverhuur Krimpenerwaard - Partytent huren Krimpenerwaard

Partytentverhuur Krimpenerwaard - Partytent huren KrimpenerwaardKrimpenerwaard heeft ongeveer 57.000 inwoners en is grotendeels omringt door water. Hoe leuk is het om uw verjaardag te vieren in uw achtertuin grenzend aan het water? In de tuin komt natuurlijk dan een partytent te staan. Wij, van Partytentverhuur Groene Hart verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast verhuren wij ook partymaterialen, waarmee u de partytent feestelijk kunt versieren. Denk aan statafels, feestverlichting, heaters, decoratie en nog veel meer!


Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Een greep uit ons assortiment: 
Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.