Partytentverhuur Lopik - Partytent huren Lopik

Partytentverhuur Lopik - Partytent huren LopikLopik telt veel landerijen en dat is een uitstekende locatie om een partytent op te plaatsen voor een feest. De partytenten van Partytentverhuur Groene Hart zijn in verschillende soorten en maten te huur. Onze partytenten zijn ook geschikt voor (grootschalige) evenementen. Om de partytent sfeervol aan te kleden kunt u bij ons ook terecht voor partymaterialen, zoals ronde tafels, klapstoelen, geluidsinstallaties, heaters en meer!

Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Greepje uit ons assortiment: 

Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.