Partytentverhuur Nieuwkoop - Partytent huren Nieuwkoop

Partytentverhuur Nieuwkoop - Partytent huren Nieuwkoop


In Nieuwkoop worden er jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd, zoals het Dutch Creativity Festival, online dance parties en meer! Bent u een inwoner van Nieuwkoop en staat u op het punt een evenement of feest te organiseren? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Groene Hart. Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten, dus er zal vast een zeker een geschikte partytent te vinden zijn. Om de partytent aan te kleden heeft u de keuze uit veel verschillende partymaterialen, zoals een statafel, feestverlichting, heaters, sneeuwmachine en nog veel meer!

Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Een greep uit ons assortiment:


Easy-Up Tenten huren

Pagodetenten huren
Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.