Partytentverhuur Reeuwijk - Partytent huren Reeuwijk

Partytentverhuur Reeuwijk - Partytent huren Reeuwijk


Als inwoner van de gemeente Reeuwijk heeft u vast en zeker af en toe iets te vieren. Denk aan een verjaardag, een jubileum, een bruiloft en ga zo maar door. Ook kan het dat u een evenement gaat organiseren. Voor het huren van een partytent voor een feest of evenement bent u bij Partytentverhuur Groene Hart aan het juiste adres! De partytenten die wij verhuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende partymaterialen, zoals feestverlichting, heaters, statafels en nog veel meer!


Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Een greepje uit ons assortiment:
Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.