Partytentverhuur Waddinxveen - Partytent huren Waddinxveen

Partytentverhuur Waddinxveen - Partytent huren Waddinxveen


Waddinxveen heeft meer dan 31.000 inwoners en staat er in de gemeente een kunstwerk genaamd ‘ De Vergeten Plek’. Bent u een inwoner van Waddinxveen en heeft u een feestje op de planning staan, maar nog geen geschikte partytent gevonden? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Groene Hart. De partytenten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Voor het sfeervol inrichten van de partytent kunt u bij ons ook terecht voor verschillende partymaterialen. Hang feestverlichting op, leg een tentvloer neer, plaats wat statafels en zorg voor voldoende hapjes en drankjes. Dan kan het feest echt beginnen!

Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Bekijk hier onze verschillende categorieën; 


Partytenten huren

Event tenten huren
Ophaal Locatie:
Partytentverhuur Groene Hart
Coenecoop 2F

2741 PG Waddinxveen
Zuid-Holland

Alleen geopend op AfspraakMocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bergambacht, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Moordrecht, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zuidplas.