Redenen voor het huren van een partytent

dinsdag 11 april 2023

Redenen voor het huren van een partytent

Heb jij de taak om binnenkort een feest of evenement te organiseren? Dan kun jij absoluut een partytent gebruiken. Een partytent geeft jouw feest of evenement een extra mooie uitstraling en zorgt voor een extra dimensie. Naast de feestelijke uitstraling en extra sfeer die een partytent met zich meebrengt, zijn er nog meer redenen voor het huren van een partytent. In dit artikel geven wij vier extra redenen waarom een partytent huren een prima idee is.

Een partytent kun je overal kwijt

Hier heb ik het niet over de ruimte die de partytent in beslag neemt, maar de locatie waar je een partytent kunt gebruiken. Bij het organiseren van een feestje is één van de eerste vragen waar het feest wordt gehouden. Wat wordt de locatie? Bij het huren van een partytent wordt deze vraag wat makkelijker om te beantwoorden. Met een partytent wordt je eigen tuin namelijk een hele interessante optie. Partytentverhuur Groene Hart heeft tenten in verschillende maten, zodat er altijd wel een tent past in jouw tuin.

Verder is het ook een leuk idee om jouw feest te houden in een mooi park. Vraag even na of dit mogelijk is in het park bij jou in de buurt en huur een partytent voor het leukste feestje in de buitenlucht.

Een partytent voor iedereen

Zoals net al even kort aangestipt is, kun je kiezen uit verschillende formaten. Het maakt dus niet uit of je een feestje wil geven voor 15 mensen of dat je een groter gezelschap verwacht van 150 mensen. De kleinste tent in ons assortiment is 3x3meter met een ruimte voor ongeveer 15 personen en onze grootste partytent heeft een afmeting van 6x12meter. Met zijn oppervlakte van 72m² biedt deze partytent ruimte voor meer dan 100 personen. Dus een tuinfeest of een bruiloft, een partytent huren is altijd mogelijk.

Het gemak dat een partytent met zich meebrengt

Het huren van een partytent is onwijs gemakkelijk. Op de website kun je een aanvraag indienen voor de partytent die jij graag zou willen huren en met een eventuele extra keuze. Onder deze keuze valt het zelf opbouwen van de tent inclusief of exclusief tentvloer en het laten opbouwen van de partytent inclusief of exclusief tentvloer. Voor het laten opbouwen van de tent betaal je een meerprijs net zoals voor de tentvloer. Naast dat je een tentvloer kan neerleggen, kan je ook verschillende soorten meubilair en feestverlichting plaatsten wat zorgt voor extra sfeer.

Daarnaast huur je de partytent voor drie dragen en ben je daarna weer van hem af. De partytent neemt dus geen opbergruimte in beslag als je hem niet gebruikt.

Ga jij een partytent huren?

Ben jij overtuigd van de voordelen die het huren van een partytent met zich meebrengt? Dan kun je zoals eerder vermeld het online aanvraagformulier aanvragen, een belletje plegen of een mail sturen naar info@partytentverhuur-groenehart.nl

Veel succes met de voorbereidingen!

Terug naar het nieuwsoverzicht