Springkussen met glijbaan

 

 

Alle springkussen met glijbaan

Springkussen Circus met glijbaan

Springkussen Circus met glijbaan

Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,5 x 3,0m
Aantal gebruikers
6
Ben jij nog op zoek naar een leuk springkussen voor het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter? Dan zijn onze midi springkussen met glijbaan een uitkomst!
1 dag
80,00
incl. BTW
1 dag
66,12
excl. BTW
Springkussen Boerderij met Glijbaan

Springkussen Boerderij met Glijbaan

Afmetingen DxBxH
4,0 x 5,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
7
Wij hebben veel verschillende soorten springkussens met ieder een ander thema. Maar bij dit springkussen zit ook nog eens een glijbaan!
1 dag
90,00
incl. BTW
1 dag
74,38
excl. BTW

Springkussens met glijbaan huren in Gouda - Partytentverhuur Groene Hart

Bent u op zoek naar springkussens met glijbaan in de buurt van Gouda? Dan bent u bij Partytentverhuur Groene Hart aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u al onze springkussens met glijbaan, voor extra spring- en glijplezier op uw feest of evenement! Kies uit ons piraten springkussen met glijbaan of misschien wilt u liever een prinsessen springkussen als uw feest een prinsessenthema heeft.

Bij Partytentverhuur Groene Hart kan je ook veel andere springkussensspeelkussensstormbanensport- en spelkussens en glijbanen vinden, neem dus snel een kijkje!

Partytentverhuur Groene Hart is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Boskoop, Oudewater en Woerden.