3 tips om je partytent schoon te maken

dinsdag 11 april 2023

3 tips om je partytent schoon te maken

Wanneer je van plan bent om een feest te organiseren komt daar veel bij kijken. Wellicht heb je het idee om een partytent te huren zodat je eigen huis niet vies wordt door mogelijke gasten die hun schoenen aanhouden of per ongeluk iets op de grond laten vallen. Dan is een partytent natuurlijk een ideale optie. Wanneer je een partytent gaat huren is het ook van toepassing dat je deze schoon maakt voordat je hem terug geeft. Daarom hebben we 3 tips voor je op een rij gezet om je te helpen hoe je een partytent het best schoonmaakt.

Direct na het opzetten van de partytent

Als je de partytent hebt gehuurd en opgehaald, zet je deze eerste op. Dat doe je natuurlijk met de bijgevoegde handleiding of aan de hand van ons instructiefilmpje. Wanneer je de partytent hebt opgezet kan je alvast naar een aantal dingen kijken. Zo controleer je bijvoorbeeld of de ondergrond wel goed ligt waarop je de partytent hebt staan. Daarnaast is het ook handig om vooraf het feest te bedenken hoe je de partytent ingericht wilt hebben. Wil je statafels, stoelen of banken? En hoe wil je deze meubels inrichten? Het huren van statafels is ook een van onze mogelijkheden. Hierop komen namelijk de hapjes te staan en drankjes. Zo hoeven je gasten niet de hele tijd met een drankje in hun handen te staan. Houd er rekening mee dat je de statafels niet tegen de wanden zet van de partytent. Wanneer er iets valt, komt dit dan niet direct op de wand terecht.

Tijdens het feest

Heb je alles geregeld? Dan kan het feest beginnen. Ook tijdens het feest is het handig om af en toe een rondje langs de tafels te lopen. Zo kan je bijvoorbeeld om de 2 uur een aantal lege flesjes of lege schaaltjes weghalen. Dit scheelt je zelf ook weer wat tijd. Als je dit niet doet, stapelt namelijk allemaal op en dan heb je aan het eind van het feest alleen maar meer werk. Wij raden je daarom aan om hier rekening mee te houden.

Na het feest

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat het feest een succes was. Heb je de bovenstaande tips gevolgd? Dan hoef je als het goed is niet meer zoveel te doen. Het is dan alleen een kwestie om de laatste flesjes en bakjes weg te halen en de meubels eruit te halen. Voordat je de partytent gaat afbreken is het handig om de tent eerst met een droog doekje overheen te gaan . Dit doe je natuurlijk wanneer het droog is. Daarna breek je de tent af en stop je hem in de tassen waaruit hem in eerste instantie uit hebt gehaald. En voilà, alles is geregeld en de partytent is ready to go om terug te gaan naar de verhuurder.

Wij van Partytent Groenehart hopen je met deze 3 tips te hebben geholpen hoe je een partytent schoon moet maken. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van partytent verhuur? Breng dan een bezoek aan onze website of neem gerust contact met ons op

Terug naar het nieuwsoverzicht