Welke soorten partytenten zijn er eigenlijk?

dinsdag 11 april 2023

Welke soorten partytenten zijn er eigenlijk?

Voor feesten en evenementen is een locatie erg belangrijk. Wat als je deze locatie zelf kunt regelen qua grootte, bereikbaarheid en het aantal personen? Dat klinkt toch ideaal! Met een partytent zijn er veel mogelijkheden en opties die je zelf kunt invullen. Er is een grote verscheidenheid aan partytenten en formaten. Welke soorten er zijn lees je in onderstaand artikel.

Verjaardag

Er zijn partytenten voor diverse gelegenheden, dit hangt af van het formaat, het uiterlijk en doeleinde van de tent op een feest of evenement. Een verjaardag kan groots worden gevierd, maar ook wat intiemer met het gezin en de beste vrienden en vriendinnen van de jarige. Voor een verjaardag is de 4x6m partytent zeer geschikt. Deze tent biedt plek voor zo’n 40 gasten, een mooi gezelschap van familie en vrienden, waarbij het niet te grootschalig word.

Bruiloft

Een bruiloft is een feest van een (meestal) groot formaat. Men kan er natuurlijk zelf voor kiezen om een bruiloft in het bijzijn van de belangrijkste vrienden en familieleden te vieren, of met een groot gezelschap waar jan en alleman welkom is. Ervanuit gaande dat de gemiddelde bruiloft zeker 100 gasten of meer bevat is de 6x12m partytent ideaal. De tent kan geheel ingericht worden naar eigen smaak en eigen indeling. Denk bijvoorbeeld aan een dansvloer, buffettafels, maar ook aan een tentvloer om de ondergrond gelijk te maken en het een luxere uitstraling te geven.

Beurs

Opvallen tijdens een beurs is cruciaal, het is immers de bedoeling om jouw bedrijf of organisatie aan de man te brengen. Of het nou producten of een goed doel betreft, klantverkeer is het voornaamste. Met een tent kan je jouw plek tussen alle andere stands laten opvallen en mensen aantrekken. Een beurs is al druk genoeg en er moet altijd veel geregeld worden, bij weinig tijd is de easy up tent lekker makkelijk! Deze tent staat binnen enkele minuten op.

Bedrijfsfeest of themafeest

Bij het geven van een bedrijfsfeest of themafeest mag er een beetje gek worden gedaan en lekker worden verkleed. Denk hierbij aan een feest met een après ski hut. Bij een themafeest kan men zich lekker verkleden en tijdens een bedrijfsfeest kan men zich alvast klaarstomen voor het jaarlijkse skiweekend. Deze partytent is erg leuk en brengt direct een feestelijke en gezellige sfeer met zich mee. Voeg er nog een paar statafels aan toe en men kan lekker kletsen met elkaar met hun drankje of snack bij de hand.

Apres ski hut huren Gouda

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen over producten? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van de klantenservice.

Terug naar het nieuwsoverzicht